Bolu VetPati Veterinerlik Olarak Görevimizin sadece minik dostlarımızın tedavisini sağlamak olmadığının farkındayız, aynı zamanda onlara daha kaliteli ve uzun bir yaşam sunmak için de elimizden geleni yapmaktayız.
Doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrası yavru bakımı sürecinde sizlere en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz
Aşılama, enfeksiyöz hastalıkların önlenmesindeki en güvenli yollardan birisi olup, küçük hayvan hekimliğinde uygulanan en yaygın prosedürlerdendir
Kedi ve köpeklerin ağız bakımı ile ilgili adım atmak ve düzenli rutinler oluşturmak sevimli dostlarımızın sağlığı açısından çok önemlidir.
Yüksekten düşme, zehirlenme, yanıklar, trafik kazalarına bağlı iç kanamalar gibi ağır durumlara ivedilikle müdahale edilmesi gerekmektedir.
Gelecekteki muhtemel hastalık ve sakatlığın riskini, ciddiyetini ve süresini en aza indirecek veya engelleyecek, sağlık hizmetlerini kapsamaktadır.
Genel muayene ile bireysel beslenme, paraziter korunma ve aşılama programları planlanır ve uygulanır.
Erkek kedilerin kısırlaştırma işlemine kastrasyon veye orşiektomi denilmektedir. Dişi kedilerin kısırlaştırma işlemine ise overiohisterektomi adı verilmektedir.
Evcil hayvanların kimliklendirilmesi ve kayıt altına alınmasına adına mikroçip uygulaması yapılmaktadır.
Erkek köpeklerin kısırlaştırma işlemine kastrasyon veye orşiektomi denilmektedir. Dişi köpeklerin kısırlaştırma işlemine ise overiohisterektomi adı verilmektedir.
Röntgen, vücut içini x ışınları ile görselleştirir. Pek çok doku ve kemiklerin görüntülenmesinde yaygın olarak kullanılır ve ağrısız bir tetkiktir.
Dahiliye Bölümü; poliklinik muayeneleri, yatan hastaların tedavileri, ameliyat öncesi hazırlıkları, acil servis ve check-up’ı kapsamaktadır.
Bolu yeni bir soluk getiren Özel VetPati Hayvan Hastanesi
olarak 7 gün 24 saat minik dostlarınıza huzurlu ve sıcacık bir aile ortamında
hizmet vermekteyiz. Görevimizin sadece minik dostlarımızın tedavisini sağlamak
olmadığının farkındayız, aynı zamanda onlara daha kaliteli ve uzun bir yaşam
sunmak için de elimizden geleni yapmaktayız. Dilerseniz Bolu Bahçelievlerde
bulunan Hayvan Hastanesi merkezimizi ziyaret edebilir, dilerseniz Whatsapp
iletişim hattımız üzerinden tıklayarak bizimle iletişime geçebilir, uzman
ekibimize sormak istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.
Minik canların bize emanet olduğunun farkında ve 7/24
işimizin başındayız..
Kabızlığın sebebini bilmek sorunu çözmemizi biraz daha hızlandıracaktır.Yavru kedi süt ile besleniyorsa ve biberonla süt tozu veriliyorsa hazırladığınız sütü biraz daha syreltmeye başlayın. Hazırladığınız biberonun içerisine birkaç damla zeytin yağı ekleyebilirsiniz. Annesi olmayan yavru kediye bakıyorsanız ve çişini, kakasını siz yaptırıyorsanız daha sık aralıklarla ve daha uzun süre masaj uygulayın.Kuru mama ile beslenmeye başlandıysa kabızlık durumlarında bir kaç kez yaş mama verilebilir. Aynı şekilde yaş mama içerisine de 1 çay kaşığı zeytin yağı ekleyebilirsiniz.Kedilerde kabızlık belirtileri: dışkılama sıklığının 2 günün üstüne çıkması, dışkı yapısının sert ve kuru olması.
Ufaklığın enjeksiyon bölgelerinde bulunan damarlara denk gelebiliyor bazen ve bu durum aşı uygulanan alanda birkaç damla kanamaya sabep olabiliyor. Korkacağınız bir durum değildir. Kedi karma aşısı içerisinde inaktif 3 adet virüs bulunmaktadır ve bunlar ilk yapıldığında bağıkşıklık sistemi üzerinde etkisi olmaktadır. Kedi Karma Aşısı yapıldıktan sonra yaklaşık bir günlük halsizlik ve biraz ateşinin çıkması normaldir. Bunlar dışında kusma, ishal vb durumlar normal değildir. Ateşlenmesi ve haşsizliği de ikinci güne geçmemelidir.
Veteriner Kliniğimiz haftanın 7 günü 24 saat açıktır :) Tabii acil konular haricinde randevulu çalışıyoruz bilginiz olsun.
Kedi ve köpek sahiplerinin sık karşılaştıkları problemlerdendir. Genellikle diş ve diş eti hastalıklarından kaynaklanır.
Bolu VetPati Hayvan Hastanesi, küçük dostlarımızın mutlu olması için 7/24 veterinerlik hizmeti veriyoruz.
Bahçelievler Mah. Şemsi Ahmet Paşa Cad. Gözde Apt. 15A/11 Merkez BOLU
Şişmanlık ya da bilimsel adı ile obesite en sık görülen beslenme sorunu olup, hayvanın ihtiyacından fazla enerji alması nedeniyle [...]
Kedimin / köpeğimin bacağı kırıldı asıl tutmalıyım?Kırık bölgesine fazla dokunmadan sakin davranın. Bir havlı ya da battaniye ile [...]
1-Kedim tüy yumağı kusuyor normal midir?Evet son derece normaldir. Bir de uzun tüylü bir saçaklınız var ise oldukça normaldir. He [...]